Skoči na glavo Skoči na vsebino Skoči na nogo

AKTUALNE
NOVICE

Fontana piv Zalec
Ponedeljek, 21. oktober 2024
ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec objavlja javni poziv za sofinanciranje turističnih podmladkov za leto 2024

ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec objavlja javni poziv za sofinanciranje dela turističnih podmladkov za leto 2024.

Predmet poziva je pospeševanje razvoja turistične dejavnosti med najmlajšimi, oz. med učenci osnovnih šol in otrok v vrtcih občine Žalec.

Osnovne šole in JZ Vrtci Občine Žalec v okviru svojih zmožnosti, programov ali projektov vsako leto  izvajajo številne aktivnosti s področja turizma in se na ta način tudi vključujejo v prireditve, projekte ZKŠT Zavoda za kulturo, šport in turizem Žalec, hkrati pa z raziskovalnimi nalogami sodelujejo v tekmovanju »Turizmu pomaga lastna glava«, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije. Šole in vrtci z urejanjem svojih stavb in zunanjosti sodelujejo tudi v projektu Turistične zveze Slovenije »Moja dežela, lepa in gostoljubna«, prav tako pa sodelujejo tudi v lokalnem projektu urejanja okolja in stavb »Najlepši kraj, hiša in kmetija«, ki ga organizirajo in vodijo ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec, Zveza turističnih društev Občine Žalec in Občina Žalec. 

Začetek javnega poziva 21. 10. 2024., rok za oddajo vlog je 11. 11. 2024

Vloge oddajte osebno v tajništvu ali po pošti na naslov: ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec, Aškerčeva 9a, 3310 Žalec v zaprti kuverti z oznako »Ne odpiraj – vloga za sofinanciranje turističnih podmladkov na osnovnih šolah in vrtcih v občini Žalec«.

 

Dodatne informacije pri kontaktni osebi: Valentina Rezman, tel.: 03/714-03-91, e-mail: valentina.rezman@zkst-zalec.si .

Več o javnem pozivu v prilogi.