Skoči na glavo Skoči na vsebino Skoči na nogo

AKTUALNE
NOVICE

Fontana piv Zalec
Ponedeljek, 23. september 2024

ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec objavlja JAVNI POZIV: »Priprava idejne rešitve za 5 ZVEZDIČNO DOŽIVETJE V DESTINACIJI ŽALEC«.

Predmet in namen poziva:
5-zvezdična doživetja se pod znamko Slovenia Unique Experiences (SUE)  pozicionirajo kot zbirka edinstvenih avtentičnih doživetij premium kakovosti, ki podpirajo zgodbo znamke I feel Slovenia in zelene butične Slovenije za 5-zvezdična doživetja. 
Namreč, le tovrstna doživetja nagovarjajo zahtevnega, odprtega in radovednega obiskovalca, ki išče pristen stik z lokalno skupnostjo, zanimive lokalne zgodbe ter raznolika in avtentična doživetja, ki se dotaknejo srca in ustvarjajo spomine , takšne, ki se v nas vtisnejo za zmeraj.

*Pozivu prilagamo Priročnik Edinstvena doživetja Slovenije, ki ga je pripravila Slovenska turistična organizacija.

Predmet poziva je priprava idejne rešitve za  5-zvezdično doživetje v destinaciji Žalec, ki vključuje naslednje kriterije: LOKALNO, AVTENTIČNO, EDINSTVENO, IZKUSTVENO, ZELENO, BUTIČNO, PREMIUM, DODANA VREDNOST, DESEZONALIZACIJA, DOBRA DIGITALNA IZKUŠNJA.

 
Avtor zmagovalne idejne rešitve za »5 ZVEZDIČNO DOŽIVETJE V DESTINACIJI ŽALEC« prejme denarno nagrado, v vrednosti 3.000,00 EUR bruto. 
Rok za oddajo idejne rešitve je petek, 25. 10. 2024
Sledi predstavitev idejnih rešitev, ki bo v predvidoma od  28. do 30. 10. 2024.
Rezultat javnega poziva sledi po preučitvi vseh prejetih vlog, najkasneje pa do 15. 11. 2024.

Več informacij najdete v prilogah.