Skoči na glavo Skoči na vsebino Skoči na nogo

E-prijava v abonmaje

Dvorana Oder Zalec

Abonmajska sezona 2024/2025

Spoštovani,

pred vami je e-prijavnica v letošnje abonmajske programe.

Če se želite vpisati v različne abonmaje, vas prosimo, da za vsak abonma izpolnite novo prijavnico.

Prosimo vas, da dosledno in pravilno izpolnete zahtevane podatke (e-mail, tel. št.), sicer z vami ne bomo mogli vzpostaviti osebnega stika.

Z e-prijavnico ne morete izbrati abonmajskega sedeža. E-prijava je informativna in ne pomeni dokončne potrditve abonmajskega sedeža. Ob e-prijavi bo stik z vami po e-pošti ali telefonski številki vzpostavil TIC Žalec. Prosimo, da tudi pri e-prijavi upoštevate navedene datume vpisa za dosedanje in nove abonente.

Plačilo za dosedanje in nove abonente je ob e-prijavi možno le prek nakazila na transakcijski račun organizatorja. Podatke o plačilu boste prejeli na e-naslov. 

* Polja označena z zvezdico so obvezna.

Izberete lahko le eno možnost.

Popust lahko unovčite izključno za gledališki in citrarski abonma (za otroški abonma popust ne velja).

Gledališki abonma:

  • upokojenci: 10 %
  • mladi do 30 let: 30 %

Citrarski abonma:

  • upokojenci: 10 %
  • mladi do 30 let: 30 %
  • učenci in dijaki: 50 %

Popusti se ne seštevajo.

Če boste uveljavljali popust, vas prosimo, da po vpostavitvi kontakta TIC-u Žalec posredujete ustrezni dokument (osebno, upokojensko, dijaško izkaznico).

Če ste navedli, da naročate več kot en sedež, vas vljudno prosimo, da navedete ime in priimek ter kontakt dodatnih abonentov za izpis abonentske izkaznice.

Varstvo osebnih podatkov

Z izpolnitvijo e-prijavnice soglašam, da lahko ZKŠT Žalec moje podatke in podatke dodatnih abonentov obdeluje in uporablja v skladu v skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in z vsebino veljavnega Zakona o varstvu osebnih podatkov ter vsemi internimi akti, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na spletni strani: https://www.zkst-zalec.si/sl/ostalo/politika-zasebnosti/. Dodatna vprašanja lahko naslovite tudi na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na dpo@datainfo.si. Soglasje velja toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se podatki zbirali ali nadalje obdelovali, dane privolitve pa lahko kadarkoli prekličete s pisno zahtevo, poslano na naslov Aškerčeva 9a, 3310 Žalec ali po elektronski pošti: info@zkst-zalec.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.