Glasbeno popotovanje

Trianglov pomladni večer

Pomladno sonce nosi novo, svežo energijo, oživlja vse v nas in okrog nas. In v tak čas vas vabimo na poseben Trianglov pomladni večer, na Glasbeno popotovanje z glasbeniki, katerih korenine izvirajo iz različnih kultur, od Egipta do Romunije preko Slovenije. Klavirski trio, ki nas bo prevzel z ganljivo iskrenostjo svoje glasbene pripovedi, sestavljajo:

Petra Koprivec, klavir                    

Damir Mazrek, tolkala

Alexandra Moldovan, glas

V skupnem ustvarjanju skozi različne žanre so dosegli, da kompleksna kombinacija ethno glasbe, klasike, jazza, afriških ritmov, romunskih besedil in flamenca zveni popolnoma naravno in tekoče. Na koncertu boste zagotovo občutili obe skrajnosti: pri tradicionalnih skladbah vas bodo zasrbeli podplati, medtem ko vas bodo v senzibilnih vrhuncih improvizacije glasbenikov posuli mravljinci.

Doživetje bo celovito: dotaknila se vas bo glasba, objelo vas bo cvetje, razvajali bomo vaše brbončice ... Pričakujemo vas v četrtek, 13. aprila 2017 ob 19.30 v avli Doma II. slovenskega tabora Žalec. Vstopnice že lahko kupite v TIC-u Žalec, na Festivalu Velenje ali pa na dan prireditve uro pred koncertom.

Cena glasbeno-kulinaričnega doživetja 15 EUR.


Galerija slik