Poskočni muzikanti, Biseri in Uroš Kuzman

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven

12. januar 2017

POSKOČNI MUZIKANTI

Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. Delujejo od leta 2010. Fantje so glasbeno izobraženi oziroma študentje akademij doma in v tujini. Imajo nekaj manj kot dvajset festivalskih nagrad, med drugim so prejemniki mednarodne nagrade Oberkrainer Award za najbolj obetavno skupino leta 2013. Kar nekaj časa so bili tudi hišni ansambel v oddaji Slovenski pozdrav. V skupini so Martin Juhart, Dejan Krajnc, Nejc Tratnjek, Lovro Sadek ter Jože Kotnik.

BISERI

Alen Klepčar in njegova sestra Sabina, Sandi Morel ter Boris Prunk so iz Male Pristave pri Pivki, združeni v ansambel Biseri. Skupaj so že deset let in v prvi dekadi se je nabralo cel kup uspešnic, poskočnih polk in zasanjanih valčkov. Alen je uspešen mentor številnim mladim harmonikarjem, sicer a je skupina ponosna in pripadna primorski regiji ter številnim festivalom, ki se jih prav tako radi udeležijo.

UROŠ KUZMAN

Je Velenjčan, matematik ter stand up komik. Zaposlen je kot asistent na Fakulteti za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani. So se vam razširile zenice v nejeveri, da bi vas lahko matematik nasmejal? Gotovo tudi vi ne boste zdržali in boste z navdušenim aplavzom pospremili njegov nastop. Preizkusil se je kot voditelj, pevec, kitarist, njegovim hobijem pa kar ni videti konca.

stopnice za izven 12 EUR.

Galerija slik