Sekstakord, Lunca in Lucija Čirović

Za narodno-zabavni abonma in izven

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven.

SEKSTAKORD

Člani Sekstakorda so Peter Tovornik, Ernest Rajh, Rok Pelc, Matic Plemenitaš, Urban Kolar, Matija Božnik in Matevž Pušnik. Za njimi je uspešno leto in kar nekaj festivalskih uspehov – po mnenju strokovne komisije so bili najboljši na letošnjem festivalu Slovenska polka in valček, v zamejskem Števerjanu pa so bili že dvakrat najboljši kvintet, letos pa so osvojili 2.
mesto po mnenju stroke.

ANSAMBEL LUNCA

Ansambel Lun‘ca je mlad narodno-zabavni ansambel, ki prihaja iz Dramelj. Združuje jih ljubezen do njihovih korenin, na katere prepogosto pozabljamo. Da so izvajalci domačih pesmi, vsakemu povedo z veseljem, saj se zavedajo, da je ravno slovenska pesem tisto, česar nam nihče ne more vzeti, jo je pa zato treba približati ljudem in jo negovati. Bo že res, da kdor
poje, zlo ne misli.

LUCIJA ĆIROVIĆ

Lucija Ćirović je igralka, stand up komičarka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča. Prijetno otroštvo je preživela v Ribnici. Leta osnovne šole ji sicer niso bila najljubša, je pa zato toliko raje obiskovala Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani. Obiskovala je tudi čudoviti in neponovljivi GILŠ - Gledališko in lutkovno šolo pod vodstvom Zveze kulturnih organizacij Slovenije. Gostuje v raznih drugih gledališčih, nastopa samostojno ali v skupini. Njen najbolj odmeven pa je lik čistilke Fate iz serije TV Dober dan.

Vstopnice za izven 12 EUR.

Galerija slik