Delavnica za razvoj kulinaričnih

doživetij zelenega zlata

Sladko-grenek vonj, ki se širi pri nas vsako poletje, je edinstveno doživetje. Povzdignimo Zeleno zlato v prepoznavno gastronomsko znamko in pritegnimo
v Savinjsko dolino, med zelene nasade hmelja, še več obiskovalcev in turistov. Občina Žalec si v sodelovanju z ZKŠT Žalec prizadeva oblikovati privlačno in
inovativno kulinarično ponudbo za turiste in obiskovalce Žalca. Kot gostinski in turistični ponudniki ste srce naše skupne zgodbe, zato se nam pridružite na delavnici za razvoj kulinaričnih doživetij zelenega zlata

Z VRTA NA KROŽNIK IN NA KULINARIČNI ZEMLJEVID SVETA

26. 5. 2016 od 13.00 do 17.00 ure

v Ekomuzeju hmeljarstva in pivovarstva Slovenije,

Cesta Žalskega tabora 2, 3310 Žalec, v IV. nadstropju.


Prijave na delavnico sprejemamo do 16.5.2016 na spletni naslov zkst.tic@siol.net ali na telefon 03 710 04 34 (TIC Žalec).


Galerija slik