Mladi Gamsi, Kvintet Slovenskih Deklet in gost čarodej Andrej Zeme

5. abonmajski koncert za narodno-zabavni abonma in izven

MLADI GAMSI

Skupino sestavljajo štirje mladi fantje iz okolice Domžal in Moravč. Delujejo od avgusta leta 2010. Takrat so imeli prvi javni nastop na izolski obali, kjer so zabavali mimoidoče turiste. Na harmoniki je Miha Vesel, na bas kitari Žan Omahna, na solo kitari Tomaž Kovač in na bobnih Domen Kovač. Druži jih prijateljstvo in seveda veselje do igranja. Poleg tega pa se vsak od njih v prostem času ukvarja s športno ali kako drugo aktivnostjo.

KVINTET SLOVENSKIH DEKLET 

Kvintet deluje od leta 2012, sestavljajo pa ga dekleta stara od 16 do 23 let. Veliko igrajo tudi v tujini, Avstriji, Nemčiji, Italiji in Švici, kjer so z imenom Die Oberkrainer Polka Mädels nasledile nekdaj uspešne Polka punce. Ansambel sestavljajo Urška Plešivčnik na klavirski harmoniki, Nina Cukjati na kitari, Klara Štavdekar na klarinetu, Barbara Jehart na baritonu in kontrabasu ter Manja Vrhovnik, ki igra trobento.

Čarodej - ANDREJ ZEME Andrej Zeme, nekdanji član skupine Vitezi Celjski, danes pa trobentar v ansamblu Svetlin, poleg glasbe obožuje tudi iluzije in trike. S priljubljenim hobijem zabava mlade in nekoliko starejše gledalce. Najbolj priljubljen je v vrtcih in na šolah, tokrat pa bo »začaral« tudi vas v žalski dvorani.

Za dekoracijo odra bo poskrbela Cvetličarna, darilni butik in papirnica Smiljan Damjana iz Griž, za pogostitev po končanem koncertu pa Pekarna Mišmaš iz Mozirja ter Savinjski vinogradniki.

Vljudno vabljeni!

Galerija slik